Autokaupan Asiantuntija – IT-järjestelmätoimittaja

Yrityksen Yleiskuvaus: 
Meillä Advectus Nordics Oy:ssä kehitetään edistyksellisiä IT-ratkaisuja NetSuite alustalle, jotka on räätälöity erityisesti autotoimialan tarpeisiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita työkaluja, jotka tukevat heidän liiketoimintansa kasvua ja tehokkuutta. Haemme nyt kokenutta autokaupan asiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme. 

Advectus on yritys, joka tarjoaa Dealer Management System (DMS) -ratkaisuja autokaupan alalle. DMS-järjestelmät ovat keskeisiä työkaluja autoalan yrityksille, sillä ne auttavat hallinnoimaan myyntiä, taloutta, varastoa, asiakassuhteita ja huoltopalveluita integroidusti. Advectus on erikoistunut pilvipohjaisen NetSuite ERP:n päälle räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri autokaupan erityistarpeita. 

Advectus DMS-ratkaisut tukevat autoliikkeiden toimintaa tarjoamalla monipuolisia ominaisuuksia, kuten reaaliaikaiset varastosaldot, talouden- ja ajoneuvojen seurannan, myyntitapahtumien hallinnan ja asiakkuudenhallinnan työkalut. Nämä ominaisuudet auttavat parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta, optimoimaan varastonhallintaa ja tehostamaan myyntiprosesseja. 

Advectus ohjelmistot mahdollistavat myös laajan raportoinnin ja analytiikan, mikä antaa autoliikkeille arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Yrityksen ratkaisut ovat skaalautuvia, mikä tarkoittaa, että ne sopivat niin keskisuurille kuin isoille toimijoille autokaupan alalla. 

Lisäksi Advectus tarjoaa kattavaa tukea ja koulutusta asiakkailleen, mikä varmistaa, että DMS-järjestelmät integroituvat saumattomasti asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin ja tukevat niiden kasvua ja kehitystä pitkällä tähtäimellä. 

Tehtävänkuvaus: 
Autokaupan asiantuntijana vastaat autokaupan järjestelmäratkaisujemme kehittämisestä ja optimoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotepäällikön ja erityisesti tuotekehitys- ja asiakaspalvelutiimien kanssa, ja osallistut aktiivisesti uusien ominaisuuksien suunnitteluun sekä olemassa olevien järjestelmien parannuksiin. Tulet myös toimimaan yhteyshenkilönä asiakkaidemme ja teknisen tiimimme välillä, varmistaen, että tarjoamamme ratkaisut vastaavat asiakkaidemme tarpeita. 

Vaatimukset: 

  • Syvällinen ymmärrys autokaupan prosesseista ja haasteista 
  • Vähintään 3 vuoden kokemus IT-alalta, mieluiten autoalan parissa 
  • Erinomaiset projektinhallinta- ja tiimityöskentelytaidot 
  • Vahva autokaupan prosessien osaaminen ja kyky soveltaa sitä käytännön liiketoimintaratkaisuihin 
  • Innovatiivinen ajattelutapa ja kyky nähdä ratkaisuja perinteisten ongelmien ratkaisemiseksi 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito 

Tarjoamme: 

  • Kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut 
  • Mahdollisuuden työskennellä eturintamassa autoalan IT-ratkaisujen kehittämisessä 
  • Inspiroivan ja tukevan työympäristön 
  • Erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen ja koulutukseen 

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si. Kerro myös lyhyesti, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. 

Hakuaika päättyy: 31.6.2024

Sijainti: Jyväskylä, Oulu tai sovittaessa etänä. 

Odotamme innolla, että liityt dynaamiseen tiimiimme ja autat meitä muovaamaan autokaupan tulevaisuutta! 

Send us an application

Did you get interested about the job? Tell us about yourself