Junior Projektipäällikkö - Netsuite Liiketoiminta

Yrityksen Yleiskuvaus: 
Meillä Advectus Nordics Oy:ssa on intohimona auttaa yrityksiä saavuttamaan täysi potentiaalinsa käyttämällä NetSuite-ratkaisuja. Me uskomme, että oikealla teknologialla ja osaamisella voimme tehdä liiketoiminnasta tehokkaampaa ja kannattavampaa. Etsimme nyt kunnianhimoista junior projektipäällikköä liittymään dynaamiseen tiimiimme. 

Advectus on yritys, joka tarjoaa Dealer Management System (DMS) -ratkaisuja autokaupan alalle. DMS-järjestelmät ovat keskeisiä työkaluja autoalan yrityksille, sillä ne auttavat hallinnoimaan myyntiä, taloutta, varastoa, asiakassuhteita ja huoltopalveluita integroidusti. Advectus on erikoistunut pilvipohjaisen NetSuite ERP:n päälle räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri autokaupan erityistarpeita. 

Advectus DMS-ratkaisut tukevat autoliikkeiden toimintaa tarjoamalla monipuolisia ominaisuuksia, kuten reaaliaikaiset varastosaldot, talouden- ja ajoneuvojen seurannan, myyntitapahtumien hallinnan ja asiakkuudenhallinnan työkalut. Nämä ominaisuudet auttavat parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta, optimoimaan varastonhallintaa ja tehostamaan myyntiprosesseja. 

Advectus ohjelmistot mahdollistavat myös laajan raportoinnin ja analytiikan, mikä antaa autoliikkeille arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Yrityksen ratkaisut ovat skaalautuvia, mikä tarkoittaa, että ne sopivat niin keskisuurille kuin isoille toimijoille autokaupan alalla. 

Lisäksi Advectus tarjoaa kattavaa tukea ja koulutusta asiakkailleen, mikä varmistaa, että DMS-järjestelmät integroituvat saumattomasti asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin ja tukevat niiden kasvua ja kehitystä pitkällä tähtäimellä. 

Tehtävänkuvaus: 
Junior projektipäällikkönä sinun vastuullasi on tukea projektipäälliköitä Netsuite-implementaatioprojekteissa asiakasyrityksissämme. Tehtäviisi kuuluu projektisuunnitelmien seuranta, projektidokumentaation ylläpito, ja kommunikointi sidosryhmien kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, konsulttien ja teknisten tiimien kanssa varmistaaksesi projektien sujuvan etenemisen. 

Vaatimukset: 

  • Soveltuva koulutustausta (esim. kauppatieteet, tietojärjestelmätieteet, tuotantotalous) 
  • Erinomaiset organisointi- ja kommunikointitaidot 
  • Kyky työskennellä tiukkojen määräaikojen puitteissa 
  • Kiinnostus oppia Netsuite-alustaa ja sen käyttöä liiketoiminnassa 
  • Hyvät IT-taidot, erityisesti MS Office -ohjelmistot 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti 

Tarjoamme: 

  • Kilpailukykyisen palkan ja etuudet 
  • Mahdollisuuden kehittää uraa nopeasti kasvavassa teknologiayrityksessä 
  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehittyäksesi projektipäällikkönä 
  • Dynaamisen ja innovatiivisen työympäristön 

Jos olet ratkaisukeskeinen ja haluat kasvaa projektinhallinnan ammattilaiseksi, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi. Liitä mukaan myös lyhyt kuvaus siitä, miksi olisit täydellinen lisä tiimiimme. 

Hakuaika päättyy: 31.6.2024 

Sijainti: Jyväskylä tai Oulu 

Liity joukkoomme ja auta meitä rakentamaan parempaa liiketoimintaa Netsuiten avulla! 

Lähetä meille hakemus

Kiinnostuitko paikasta? Kerro meille itsestäsi