Pankkiyhteyksissä luotamme Avalosys Oy:n osaamiseen ja kokemukseen

Pankkiyhteyksissä luotamme Avalosys Oy:n osaamiseen ja kokemukseen

Kumppaniksi vaativiin pankki-integraatioihin valittiin markkinoiden kokenut toimija!

Pankki- ja maksuliikennemaailman kompleksisten erityispiirteiden vuoksi Advectus Nordics päätti kumppanoitua parhaiden eritysosaajien kanssa. Etsinnän tuloksena löytyi Avalo, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus maksuliikenneratkaisujen tuottamisesta ja jonka takana on kokenut kehittäjätiimi. Kyseisellä tiimillä on pitkä kokemus taloushallinnon ohjelmistojen kehittämisestä, joten ymmärrys taloushallinnon tarpeista on vankka.

Solmitussa yhteistyössä Avalo ylläpitää turvalliset yhteydet pankkeihin sekä verkko-operaattoreihin ja Advectus Nordics ylläpitää turvallisen yhteyden Avalosta NetSuiteen. Tästä kokonaisuudesta muodostuu asiakkaille avaimet käteen ratkaisu - Advectus Banking.

“Me Avalossa olemme erikoistuneet auttamaan taloushallinnon eri toimijoita ja ERP-ohjelmistokumppaneita maksuliikenteen digitalisoinnissa ja optimoinnissa. Yhteistyö Advectus Nordicsin NetSuiteen erikoistuneen tiimin kanssa on meille mieluisa tapa laajentaa verkostoamme ja tarjota palvelujamme laajemmalle asiakaskunnalle”
- Ari Keskitalo, Director, Avalosys Oy

Banking ratkaisun voivat ottaa käyttöön yritykset, jotka itse tekevät kirjanpitonsa tai yritykset, joilla kirjanpito on ulkoistettu, mutta kumppanilla itsellään ei ole valmiita yhteyksiä pankkeihin tai verkkolaskuoperaattoreihin.