Advectus Nordics Oy — Uusi tekijä autokaupan järjestelmien markkinoilla

Advectus Nordics Oy — Uusi tekijä autokaupan järjestelmien markkinoilla

Advectus Nordics on vuonna 2020 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tuoda Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille moderni kansainvälinen Advectus-autokaupan järjestelmä, joka tarjoaa aidon vaihtoehdon nykyisin markkinoilla oleville DMS-järjestelmille. Advectus-järjestelmän perustana toimii Oraclen NetSuite, joka on
maailman laajimmalle levinnyt SaaS-pohjainen ERP-alusta.

Advectus Nordicsin henkilökunnassa yhdistyy vankka autokaupan prosessien ja taloushallinnon osaaminen sekä vankka asiantuntemus ja kokemus NetSuite-ohjelmistokehityksestä. Lisäksi käytettävissämme on Advectuksen osaava kansainvälinen organisaatio sekä tietysti ohjelmisto, joka on rakennettu vastaamaan nykyaikaisen autokaupan (jälleenmyynti ja maahantuonti) tarpeita.

Autokauppa on murroksessa ja markkinoilla olevat DMS-järjestelmät eivät enää vastaa asiakaskunnan muuttuviin tarpeisiin, joita ovat muun muassa:

• Uudet liiketoimintamallit
• Läpinäkyvyys ja reaaliaikaisuus liiketoimintaa palvelevan tiedon käytössä
• Avoimet rajapinnat kolmansien osapuolien ohjelmistoihin
• Järjestelmän käyttö missä vain ja millä päätelaitteella tahansa

Valitse Advectus-järjestelmä, niin viemme autoliikkeesi uutteen aikakauteen.
Advectus-autokaupan järjestelmä on aidosti pilvipohjainen ratkaisu, joka tarjoaa laajojen ominaisuuksien lisäksi joustavuuden ja mahdollistaa asiakkaan eri roolien (talous, CRM, myynti, jälkimarkkinointi) konfiguroinnin juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaiseksi.
Asiakas pystyy myös itse konfiguroimaan järjestelmää, joten aina ei tarvita ohjelmistotoimittajan apua. Myös omaehtoinen ohjelmistokehitys on mahdollista. Huomioithan myös, että NetSuiten erittäin laaja valikoima muita ratkaisuja (SuiteApp:t) ovat käytettävissäsi. NetSuitea käyttävät tuhannet asiakkaat useilla toimialoilla eri puolilla maailmaa.

NetSuite/Advectus–järjestelmä tarjoaa autokaupalle lukuisia hyötyjä:
- Kaikki yrityksen liiketoiminnassa tarvittavat tiedot yhdessä tietokannassa, josta esimerkiksi myynti, taloushallinto, korjaamo/varaosat ja yrityksen johto voivat niitä helposti analysoida ja käyttää, milloin ja missä tahansa, millä tahansa laitteella.
- Alustan kansainvälisille yritykselle (konsernirakenne, kielet, monivaluutta...)
- Uusien versioiden automaattiset päivitykset
- Merkittävän määrän ominaisuuksia, myös autokaupan toimialan ulkopuolelta, joita yritykset voivat halutessaan hyödyntää
- Avoimen (Api, Rest) integrointialustan kolmansille osapuolille (autotehtaat, rahoitusyhtiöt...)
- Reaaliaikaisia ​​liiketoimintatietoja muun muassa:

• 360-asiakasnäkymä
 Ajoneuvon historia
 Laskutus- ja maksuhistoria
 Huoltohistoria
 Tyytyväisyyskyselyt ja reklamaatiot
 Tehdyt ja tulevat yhteydenotot
 Tarjous- ja tilaushistoria

Lähde kanssamme kehittämään liiketoimintaasi uudelle aikakaudelle ja paranna sekä henkilökuntasi että asiakkaittesi käyttäjäkokemusta!