Open application

Onko sinulla osaamista autokaupan järjestelmistä, taloushallinnosta, ohjelmistokehityksestä tai ratkaisukonsultoinnista? Oletko toiminut NetSuite-alustan tai jonkin muun ERP:n parissa joko asiantuntijana, projektipäällikkönä tai kehittäjänä?

Kerrohan meille tarkemmin, mitä kaikkea olet jo tehnyt tai mitä olet opiskellut. Etsitään sitten yhdessä sinulle sopiva rooli. Meillä voit kehittyä siihen suuntaan, mihin mielenkiintoa ja kykyä riittää.

Meistä

Tärkeää meille on tehdä yhdessä. Kaveria autetaan ja apua saa pyytää. Avoin keskustelu ja yhdessä tekeminen on perusta onnistumiselle. Testaamme uusia tapoja toimia ja opimme koko ajan lisää porukkana. Meillä jokaisella on mahdollisuus kasvaa osaamisen mukaan ja saada lisää vastuuta näin halutessaan. Vaikka asiat olisivatkin haastavia, on tärkeintä tehdä asiat hyvällä mielellä sekä sopivassa suhteessa vapaa-ajan suhteen. Työskennellä voit Jyväskylän tai Oulun toimistoillamme tai sovittaessa etänä.

Asiakkaat

Asiakkainamme on ensisijaisesti autokauppoja sekä muita NetSuitea käyttäviä yrityksiä. Uusilla asiakkaillamme voi olla useita päivitystä kaipaavia järjestelmiä, johon haemme parannusta Netsuiten päälle rakennetusta pilvipohjaisesta ratkaisusta. Näin autamme asiakasta yksinkertaistamaan työskentelyänsä siten, että mahdollisimman paljon liiketoiminnan vaatimuksista hoidetaan saman työkalun kautta.  

Teknologiat

Ratkaisumme perustuvat Oracle NetSuite -järjestelmään, sekä sen päälle rakennettuihin DMS- ja Advectus Banking -ratkaisuihin. Päivittäin työskentelemme seuraavien teknologioiden/työkalujen parissa: Netsuite, Atlassian Jira, Amazon AWS, Gitlab, WebStorm, SuiteScript/JavaScript, XML, FreeMarker.

Työyhteisö

Teemme yhdessä ja vaikutamme yhdessä. Olemme matalan hierarkian yritys, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin. Jaamme tietoa ja haluamme kaikkien osallistuvan tekemiseen omien mahdollisuuksien mukaan. Opettelemme yhdessä sekä opimme yhdessä antaen kaikille mahdollisuuden kehittyä. 

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja etsitään sinulle sopiva rooli.

Työpaikan sijainti: Jyväskylä, Oulu tai pääkaupunkiseutu.

Send us an application

Did you get interested about the job? Tell us about yourself